top of page

NEHF Studentprisen 2020

May 01, 2019

NEHF inviterer studenter og veiledere til å sende inn bidrag til NEHFs studentpris 2020.

Vinneren av NEHFs studentpris 2020 blir invitert til å delta i den Nordiske Studentpris-konkurransen som hvert år arrangeres i forbindelse med årskonferansen til Nordic Ergonomics and Human Factors Society (NES), som i år er en digital konferanse. Konferanseavgift blir dekket av NEHF.

Send inn ditt bidrag innen 31. august 2020 for å delta!

NES Innovasjonspris 2020

August 30, 2020

NES - Nordisk Ergonomi og Human Factor Society ønsker å støtte innovasjon innen anvendt ergonomi og menneskelige faktorer. Vi tildeler en innovasjonspris for å øke bevisstheten om samspillet mellom ergonomi og menneskelige faktorer. Innovasjonsprisen vil bli tildelt på NES-konferansen 27. oktober 2020. Premien er et æresbevis og en mulighet til å presentere det prisbelønte prosjektet på NES-konferansen.

 

Prisen kan gis til et produkt som har blitt markedsført i løpet av de siste to årene. Produktet kan være metode / prosjektdesign / enhet / verktøy / program / app som forbedrer arbeidsmiljø og brukervennlighet innen ergonomi og menneskelige faktorer. Produktet må være tilgjengelig for kjøp på tidspunktet for NES2020.

 

Send inn ditt bidrag innen 31. august 2020 for å være med i konkurransen!

Please reload

bottom of page